• Головна
  • Новини
  • Університет Короля Данила зібрав 686 тисяч гривень на благодійному аукціоні

07.10.2024, 16:52

Університет Короля Данила зібрав 686 тисяч гривень на благодійному аукціоні

Університет Короля Данила нещодавно провів благодійний аукціон, присвячений 6-річчю 102-ї окремої бригади Сил територіальної оборони, під час якого було зібрано 686 600 гривень.

На аукціоні були представлені різноманітні лоти, зокрема розфарбовані трофеї воїнів ЗСУ, ковані вироби, картини та футбольні атрибути. Значну частину лотів надали партнери університету. Зокрема, тележурналістка Алла Пасс представила прапор України, підписаний колишнім головнокомандувачем Збройних Сил Валерієм Залужним, для збору коштів на дрони DJI Mavic 3 Classic для Окремої президентської бригади імені гетьмана Богдана Хмельницького, яка діє на Луганському напрямку.

В аукціоні взяли участь військовослужбовці 102-ї бригади, представники вищих навчальних закладів, підприємці, меценати, а також працівники і викладачі університету. Музичний гурт «Будьмо», учасники якого служать у 102-й бригаді, також підтримав захід. Кошти від трьох лотів, які принесли 180 тис. грн., будуть передані для медичної роти 10 ОГШБ «Едельвейс».

Ректор університету Мирослав Луцький звернувся до присутніх військових, підкресливши важливість підтримки та зібрання коштів для нагальних потреб бригади.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: