• Головна
  • Новини
  • Укрзалізниця призначить 11 додаткових поїздів на травневі свята

17.04.2021, 13:48

Укрзалізниця призначить 11 додаткових поїздів на травневі свята

АТ "Укрзалізниця" планує призначити на великодні та травневі свята щонайменше 11 додаткових поїздів.

Згідно з повідомленням відомства, традиційно додаються поїзди на ті напрямки, які є найбільш популярними серед пасажирів, зокрема на Закарпаття, пише Суспільне.

Так, додаткові поїзди на свята курсуватимуть до Ужгорода, Рахова, Ковеля, Чернівців, Миколаєва, Маріуполя, Костянтинівки, Івано-Франківська, Одеси та Львова.

"Укрзалізниця" у травні також призначатиме додаткові рейси цілорічних поїздів. Наразі передбачається, що такі святкові рейси здійснять 5 поїздів: № 29/30 Київ – Ужгород, № 251/252 Харків – Миколаїв, №774/773 Київ – Шостка, №781/782 Черкаси – Київ та № 137/138 Хмельницький – Лисичанськ. Крім цього, на свята продовжено маршрут швидкісного поїзда № 779/780 Суми – Київ до станції Вінниця.

"Укрзалізниця" закликала пасажирів на вокзалах та у поїздах дотримуватися всіх карантинних вимог та обов’язково носити маски.

  • АТ "Укрзалізниця" змінила розклад руху деяких поїздів далекого сполучення через зміну попиту та карантинні обмеження.
  • "Укрзалізниця" відсторонила від виконання посадових обов’язків низку керівників Придніпровської залізниці, службова недбалість яких, ймовірно, і призвела до сходження 6 вагонів поїзда Інтерсіті+ Київ – Запоріжжя біля міста Славгород.
  • Чому відбулася така ситуація, і які зміни планує проводити УЗ в ефірі Українського радіо коментує директор Центру "Транспортних стратегій" Сергій Вовк.
  • Пресслужба "Укрзалізниці" повідомила про обшуки у центральному офісі компанії у межах досудового розслідування справи, пов’язаної з корупцією.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: