• Головна
  • Новини
  • "Укроборонпром" призначив керівників трьох підприємств

09.01.2020, 20:29

"Укроборонпром" призначив керівників трьох підприємств

Директорів призначили за результатами відкритого відбору.

Про це пише видання Тиждень.ua.

У державному концерні “Укроборонпром” за результатами відкритого відбору були призначені генеральні директори на два державні підприємства: Завод імені В.О. ім.Малишева та Завод 410 Цивільної Авіації, а також в компанію “Укрспецекспорт”.

Генеральним директором ДК “Завод імені В.О. Малишева” став Василь Крилас. Крилас працював на харківських заводах "Електроважмаш", "Харківпродмаш", "Спецмаш Україна", має досвід управління виробничо-господарською діяльністю, організації та контролю виробництва, технічного переозброєння підприємства.

Генеральним директором ДК “Завод 410 ЦА” став Олексій Попов. Попов закінчив Харківський авіаційний інститут за спеціальністю “Авіаційні двигуни і енергетичні установки” та отримав управлінську освіту у сфері авіації у Франції (Aerospace Master of Business Administration, Тулуза та “аудитор системи менеджменту якості в аерокосмічній галузі”, Париж). Також він навчався в канадському університеті McGill. Попов працював на різних посадах у вітчизняному підприємстві, що займається виробництвом та розробкою систем керування повітряних і космічних суден.

Генеральним директором ДК “Укрспецекспорт” став Вадим Ноздря. Ноздря є депутатом Київміськради, де займається житлово-комунальними питаннями. До призначення управляв активами міжнародної групи компаній в Україні, займався проектами злиття та поглинання. Із червня 2017 року очолював львівський проект будівництва заводу з перероблення твердих побутових відходів, що фінансується Європейським банком реконструкції та розвитку та міжнародними фондами. До того Ноздря п’ять років працював у компанії “Укрспецекспорт”, де забезпечував виконання зовнішньоекономічних контрактів на постачання та ремонт техніки.

Нагадаємо, підприємства Укроборонпрому достроково передали державним замовникам всю авіаційну техніку, ремонт якої був передбачений замовленнями 2019 року.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: