• Головна
  • Новини
  • Український розумний шолом для танкістів будуть закуповувати Емірати

08.03.2019, 14:45

Український розумний шолом для танкістів будуть закуповувати Емірати

Український стартап LimpidArmor підписав контракт з компанією IGG з ОАЕ. Її зацікавив розумний шолом, представлений на військовій виставці IDEX-2019 в Абу-Дабі.

У лютому стартап представив на військовій виставці IDEX-2019 в Абу-Дабі вже готовий продукт – розумний шолом для танкістів на базі окулярів Microsoft HoloLens. В результаті було підписано контракт з IGG – еміратським дилером і виробником озброєння, ще з кількома компаніями стартап веде переговори. Повідомили ua.news.

Український стартап LimpidArmor використовує цивільну технологію HoloLens, інтегровану в захисний шолом для танкістів. Крім окулярів, у апаратну частину системи також входять сервери, камери з оптичною стабілізацією, розташовані на зовнішньому корпусі, і маніпулятор для управління системою. Програмна частина, яка є оригінальною розробкою LimpidArmor, забезпечує комбінування потокового відео в режимі реального часу. Танкістам в результаті доступний панорамний огляд навколишнього середовища на 360 градусів, а також додаткова інформація, яка виводиться окремо для кожного члена екіпажу танка в залежності від його функцій.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: