• Головна
  • Новини
  • Україна з чотирма медалями завершила виступи на ЮОІ-2020

23.01.2020, 21:12

Україна з чотирма медалями завершила виступи на ЮОІ-2020

У центрі Олімпійської столиці на площі "Medal Plaza" за участі учасників відбулася урочиста церемонія закриття ІІІ зимових Юнацьких Олімпійських ігор.

Про це інформує УНН з посиланням на НОК України.

У заході взяв участь президент Міжнародного Олімпійського Комітету Томас Бах, член Виконкому МОК, президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка та інші поважні гості.

Традиційно церемонія розпочалася з привітання та слів подяки волонтерам, спортсменам, тренерам й ознаменувалася парадом прапороносців. Почесну місію пронести стяг України було довірено новоспеченому бронзовому призеру ЮОІ-2020 з фристайлу Оресту Коваленку.

Також відбулося спускання олімпійського прапора, після якого апофеозом урочистої церемонії закриття стала передача своєрідної естафети – від Лозанни-2020 до корейської провінції Канвондо-2024.

Зауважимо, що в Лозанні-2020 українські юні олімпійці переписали історію виступів українців на Юнацьких Олімпійських іграх. Україна виборола 4 медалі, серед яких "золото" хокеїста у турнірі 3х3 Володимира Трошкіна, "срібло" його колеги по виду спорту Дениса Паська та дві "бронзи" фігуристів Софії Нестерової й Артема Даренського та фристайліста Ореста Коваленка. Ця кількість нагород стала рекордною для українців за часи участі в ЮОІ.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: