01.07.2022, 14:13

Україна посилила захист Рівненської АЕС, – Данілов

Секретар РНБО Олексій Данилов заявив, що на засіданні ставки Головнокомандувача України піднімали питання щодо захисту Рівненської атомної електростанції, яка розташована за 52 кілометри від кордону з Білоруссю

Про це він сказав в етері проєкту "Говорить Великий Львів", передає "Еспресо.Захід".

За його словами, лютневий наступ із північного напрямку виявився неочікуваним, але зараз сили оборони ведуть активну підготовку до можливого повторного наступу.

"Ситуація в Білорусі для мене однозначна. Вона, на превеликий жаль, на теперішній момент окупована Російською Федерацією. За даними тих соціологічних досліджень, які ми маємо зараз, 75 відсотків не мають узагалі жодного бажання брати участь у збройному конфлікті з Україною, це наші сусіди", – зазначив Олексій Данілов.

Він також розповів, що на засіданні Ставки Головнокомандувача України піднімали питання щодо захисту Рівненської атомної електростанції, яка розташована за 52 кілометри від кордону з Білоруссю.

"Це все перебуває зараз на контролі в нашого президента та всього сектора безпеки оборони нашої країни", – наголосив Данілов.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: