• Головна
  • Новини
  • Учасниця Дитячого Євробачення від України потребує підтримки в онлайні

24.11.2019, 11:55

Учасниця Дитячого Євробачення від України потребує підтримки в онлайні

Фінальний концерт Дитячого Євробачення 2019 відбудеться у неділю о 17-й годині за київським часом на “Арені Глівіце” у польському місті Глівіце на півдні країни.

У конкурсі Євробачення візьмуть участь представники 19-ти країн, зокрема й учасниця від України Софія Іванько, яка виступить під 13-м номером, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

Переможця Дитячого Євробачення визначатимуть шляхом складання балів, які здобудуть конкурсанти від національних журі (троє професійних музикантів та двоє дітей) та під час онлайн-голосування, що відбуватиметься у два етапи. Під час першого, який вже триває з 21-ї години п'ятниці до 17 год. в неділю на сайті junioreurovision.tv, учасники онлайн-голосування можуть обрати від трьох до п’яти композицій, які їм сподобатися найбільше. При цьому можна проголосувати і за учасника Євробачення зі своєї країни.

Другий етап онлайн-голосування відбудеться відразу після фінального концерту в неділю і триватиме всього 15 хвилин. Після цього відбудеться підрахунок балів й оголошено переможця конкурсу.

В інтерв’ю Укрінформу Софія Іванько зазначила, що немає забобонів щодо числа “13” і навіть вважає його для себе позитивним.

Батьки української учасниці закликали усіх українців підтримати Україну в онлайн-голосуванні, яке триватиме до початку недільного концерту.

Пряма трансляція конкурсу Дитячого Євробачення відбудеться на телеканалі UA: Перший.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: