• Головна
  • Новини
  • Убивство у Самбірському районі - зловмисника затримали

21.09.2021, 10:07

Убивство у Самбірському районі - зловмисника затримали

У Самбірському районі поліцейські затримали зловмисника, причетного до вбивства односельчанина.​​​​​​​  За скоєне 33-річному мешканцю району загрожує покарання – до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Львівської області.

20 вересня на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від мешканки одного з селищ Самбірського району про тіло сусіда з ознаками насильницької смерті, яке вона виявила у нього на подвір’ї біля будинку.

За вказаною адресою негайно виїхали: група реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група та співробітники інших служб відділення поліції №2 Самбірського районного відділу поліції.

На тілі загиблого, 48-річного місцевого мешканця, були виявлені чисельні тілесні ушкодження, зокрема, переломи ребер та грудини. Як в подальшому встановили медики, ці травми і спричинили смерть чоловіка.

Проведеними заходами поліцейські встановили, що до скоєння вбивства причетний 33-річний односельчанин загиблого. 20 вересня ввечері між чоловіками виник конфлікт, під час якого молодший до смерті побив старшого.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває. Невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: