• Головна
  • Новини
  • У селі Світязь Шацького району невідомі напали на журналістів

09.05.2019, 14:26

У селі Світязь Шацького району невідомі напали на журналістів

Поліція розпочала кримінальне провадження за фактом перешкоджання професійній діяльності журналістів телеканалу в Шацькому районі

Про це повідомив Сектор комунікації поліції Волинської області.

Отже, вчора (8 травня) ввечері по 21 годині на лінію служби «102» поліції надійшло повідомлення про те, що в селі Світязь Шацького району невідомі особи завдали тілесні ушкодження знімальній групі однієї із телерадіокомпаній з Луцька, пошкодили телекамеру та відкрито заволоділи документами та особистими речами телеоператора.

На місце події одразу ж виїхали керівництво та група реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група місцевого відділення поліції, відповідальні співробітники та слідчо-оперативна група Головного управління Національної поліції в області.

Слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочинів передбачених ч. 1 ст. 171 ( перешкоджання законній професійній діяльності журналістів), ч. 1 ст. 186 (відкрите викрадення чужого майна - грабіж) та ч. 1 ст. 125 ( умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Поліція проводить комплекс невідкладних слідчо-оперативних заходів, спрямованих на встановлення всіх осіб причетних до скоєння цих злочинів та притягнення їх до відповідальності.

Фото умовне.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: