02.03.2020, 21:58

У поліції Волині - новий керівник

Сьогодні, 2 березня, Голова Національної поліції України Ігор Клименко представив нового керівника волинських поліцейських. Головне управління Національної поліції у Волинській області очолив Юрій Крошко.

Про це інформує відділ комунікації поліції Волинської області.

У вступному слові Голова Нацполіції наголосив, що визначним фактором у роботі поліції є довіра громадян.

«Незважаючи на проведену оперативну та превентивну роботу в регіоні, працювати є над чим. Нам разом із представниками інших правоохоронних відомств та місцевого самоврядування необхідно створити для громадян безпекове середовище. Я сподіваюся, що новий начальник підніме цю роботу на ще вищий рівень».

Ігор Клименко подякував за роботу Петрові Шпизі, який понад п’ять років очолював поліцію Волинської області.

Під час виступу керівник Головного управління Національної поліції у Волинській області Юрій Крошко подякував за довіру та наголосив, що усвідомлює високу відповідальність покладених на нього обов’язків. Він зауважив, що основним завданням для нього і всього колективу є забезпечення правопорядку та захист прав і свобод громадян.

Довідка

Юрій Крошко народився 25 серпня 1977 року в Житомирі. У 1998 році закінчив Національну академію внутрішніх справ України. Службу в органах внутрішніх справ розпочав із оперуповноваженого УДСБЕЗ УМВС України у Житомирській області.  В період з 1998  по 2018 роки працював на різних посадах у поліції Житомирської області та заступником начальника управління у Кіровоградській області. Перед призначенням на посаду начальника поліції Волині був начальником управління стратегічних розслідувань у Волинській області.

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: