• Головна
  • Новини
  • У неділю найкращі спортсмени світового рівня запрошують малечу Львівщини на зустріч

03.12.2022, 19:25

У неділю найкращі спортсмени світового рівня запрошують малечу Львівщини на зустріч

У неділю, 4 грудня, у Львівському палаці мистецтв влаштовують зустріч з титулованими українськими спортсменами для дітей з дитячих будинків та внутрішньо переміщених дітей. Доєднатись до неї можуть також усі охочі маленькі мешканці Львівщини разом з батьками.

"Діти – це наше майбутнє, наш сенс життя та щастя. Усмішки діток — це, мабуть, найкраще, що може радувати погляд і зігрівати душу. В них стільки щирості і довіри, а в маленьких оченятах – стільки світла та допитливості. Цим заходом ми хочемо змотивувати дітей до регулярних занять та здорового способу життя, пояснити, що немає нічого неможливого у їх фізичному розвитку. Ключовий меседж, який лунатиме від спікерів, – "Ти зможеш, якщо зміг я", – розповів ініціатор проведення заходу Євген Лукащук. 

Упродовж події, яка розпочнеться об 11:00 год, видатні українські спортсмени говоритимуть про роль фізичного виховання дітей для входження у доросле життя.

Спікерами проєкту стануть: 

  • Василь Вірастюк – український силач, заслужений майстер спорту України та шестиразовий володар титулу "Найсильніша людина України" і "Найсильніша людина світу".
  • Юрій Огоновський –  стронгмен, регбіст, організатор івентів. 
  • Володимир Рекша – найсильніша людина планети у вазі до 105 кг 2013—2014 років, чемпіон світу в команді, чемпіон Європи 2016 року. 
  • Алла Черкасова – львівська борчиня вільного стилю, бронзова призерка Олімпійських ігор 2020 року, чемпіонка світу та Європи, призерка чемпіонату світу і Європи, золота медалістка кубку світу. 
  • Роман Антонов –  майстер спорту України міжнародного класу  з жиму штанги лежачи, чемпіон України, Європи і Світу з жиму лежачи

Спортсмени розкажуть про свій шлях у великий спорт з дитинства та пояснять дітям чому важливо займатись спортом.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: