• Головна
  • Новини
  • У центрі Львова два пасажири побили та пограбували таксиста - їх оперативно затримано

07.12.2020, 13:36

У центрі Львова два пасажири побили та пограбували таксиста - їх оперативно затримано

Причетні до вчинення злочину 24-річний мешканець Пустомитівського району та львів’янин віком 26 років, затримані. За скоєне їм загрожує покарання – до шести років позбавлення волі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Сьогодні, 7 грудня, близько п’ятої години ранку на оперативну лінію 102 зателефонував водій таксі, 30-річний львів’янин, та повідомив, що на вулиці Стефаника у Львові на нього напали пасажири, яких він підвозив, побили його, заволоділи грошима у сумі 4200 гривень, після чого втекли.

Невдовзі поліцейські екіпажу Управління патрульної поліції Львівської області, які несли службу у центральній частині міста, помітили на вулиці Мартовича двох чоловіків, прикмети яких збігались з прикметами нападників та затримали їх. 

На місці події працювала слідчо-оперативна група Галицького відділу поліції. Особи зловмисників встановлені – ними виявились 24-річний мешканець Пустомитівського району та львів’янин віком 26 років.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №1, відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Зловмисники затримані в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере їм запобіжні заходи. 

Досудове розслідування триває.

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    На кордоні з Угорщиною затримали мікроавтобус, у якому 17 чоловіків

    Коментар

    Блоги

    Василь Чорний

    Громади Волині в умовах воєнного стану

    Мирослав Дністрянський

    ПРО МОВУ НАУКИ Й УКРАЇНСЬКІ НАУКОВІ ВИДАННЯ

    Василь Чорний

    Студентам Львівського та Чернівецького університетів розповіли про роботу присяжних

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: