• Головна
  • Новини
  • У Збройних Силах України зафіксовано восьмий летальний випадок від коронавірусу

16.09.2020, 11:39

У Збройних Силах України зафіксовано восьмий летальний випадок від коронавірусу

Станом на 10.00 16 вересня в Збройних Силах України хворіє 630 особа на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2. Всього за час пандемії одужало 1637 осіб. На ізоляції (в тому числі самоізоляція) перебуває 779 осіб. Кількість військовослужбовців у яких закінчується ізоляція найближчих три доби – 212 осіб. На жаль, у Збройних Силах України зафіксовано восьмий летальний випадок від коронавірусу.

Про це повідомило Кромандування Медичних сил Збройних Сил України

"Так, у зв’язку із захворюванням на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, 15 вересня помер військовослужбовець (Івано-Франківська область).

Військовослужбовець ЗС України захворів гостро 19 серпня 2020 року та був госпіталізований до Івано-Франківської міської лікарні. Незважаючи на проведену терапію стан пацієнта погіршувався. Хвороба протікала з вираженою симптоматикою. Військовослужбовець також мав хронічні супутні захворювання. 15 вересня стан здоров’я хворого різко погіршився, реанімаційною бригадою була розпочата інтенсивна терапія, яка не дала позитивного результату.

Висловлюємо співчуття близьким та рідним.

За минулу добу зареєстровано 31 новий випадок захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19.

З них у закладах охорони здоров’я перебуває 7 осіб (Національний військово-медичний клінічний центр “ГВКГ” – 1 військовослужбовець, Військово-медичний клінічний центр Західного регіону – 4 військовослужбовця, Рівненський військовий госпіталь – 1 військовослужбовець та Центральна міська клінічна лікарня м. Івано-Франківська – 1 працівник ЗС України). Стан здоров’я пацієнтів задовільний, отримують необхідне лікування.

Вдома під наглядом медичної служби перебуває 24 особи ( Одеська область – 4 військовослужбовця та 1 працівник ЗС України, Львівська область – 4 військовослужбовців та 1 працівник ЗС України, Харківська область – 3 військовослужбовця, Київська область – 2 військовослужбовця та 1 працівник ЗС України, Рівненська, Житомирська, Вінницька та Хмельницька області – по 1 військовослужбовцю, Тернопільська область – 4 працівника ЗС України). Стан здоров’я пацієнтів задовільний, спостерігається легкий перебіг захворювання.

Аналіз захворювань серед військовослужбовців та цивільного населення свідчить про те, що найчастіше інфекція поширюється під час епізодичних зустрічей з найближчими людьми (друзями та рідними), що не входять до кола осіб, з якими ви спілкуєтеся щодня або мешкаєте разом. Не наражайте себе та свою родину на небезпеку зайвими контактами.

Командування Медичних сил Збройних Сил України закликає дотримуватися правил карантину та особистої гігієни", - сказано у повідомленні.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: