15.10.2024, 13:00

У ЗСУ пояснили, як і чому Ляшко став комбатом

У Сухопутних військах пояснюють, що призначення лідера "Радикальної партії" екснардепа Олега Ляшка, який служить у лавах ЗСУ, на посаду командира батальйону безпілотних систем управління окремої механізованої бригади пов'язане з його успіхами в цій царині.

Про це повідомляє 11-й армійський корпус Сухопутних військ Збройних сил України.

Дослівно: "Офіційне повідомлення щодо призначення Олега Ляшка на посаду командира батальйону безпілотних систем. В зв’язку з численними запитами медіа, щодо окремих кадрових рішень повідомляємо. Рішення про переміщення лейтенанта Ляшка Олега Валерійовича на посаду командира батальйону безпілотних систем 63-ї ОМБР прийнято на підставі клопотання та плану переміщення командира 63-ї ОМБР".

У повідомленні наголошується, що за даними, отриманими від 63-ї ОМБР, лейтенант Ляшко за два роки служби в цій бригаді зарекомендував себе найліпшим чином.

Зазначається, що під час його перебування на посадах, пов'язаних із безпілотними системами, була організована робота з відбиття значної кількості механізованих штурмів, знищено сотні одиниць техніки та живої сили противника;

У вересні ББС 63-ї ОМБР увійшов до топ-10 підрозділів за ефективністю серед підрозділів та з'єднань Збройних сил України щодо ураження живої сили, військової техніки та інших засобів противника з використанням безпілотних систем.

Тож, враховуючи вищезазначене, командуванням 63-Ї ОМБР та 11 армійського корпусу, було прийнято відповідне кадрове рішення щодо призначення лейтенанта Ляшка на посаду командира батальйону безпілотних систем 63-ї окремої механізованої бригади, наголошують військові.

Що передувало: У понеділок стало відомо, що 11 жовтня лідера "Радикальної партії" Олега Ляшка призначили командиром батальйону безпілотних систем управління окремої механізованої бригади.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: