• Головна
  • Новини
  • У Жовкві поліцейський сказав жінці без маски зайти до магазину - провокація?

03.04.2021, 20:37

У Жовкві поліцейський сказав жінці без маски зайти до магазину - провокація?

У Жовкві поліцейський сказав жінці (асоціальній на вид) без маски зайти до магазину. Про це сьогодні, 3 квітня, повідомила журналістка Оксана Дудар у Фейсбуці.

Оксана Дудар: "Дуже прикро, коли досі відбуваються подібні речі. Сьогодні мій чоловік Viktor Dudar став свідком того, як місцевий поліцейський у Жовкві займався свідомою провокацію. Капітан поліції сказав жінці (доволі сумнівного вигляду) без маски зайти у магазин «Копійочка». Щойно вона переступила поріг крамниці, він зайшов за нею у магазин з камерою і почав знімати. Додам, що у цей момент я саме була у крамниці і чула, як продавчиня жінку відразу попросила вийти, бо в магазин без маски не можна. Звісно, на зауваження мого чоловіка поліцейський заявив, що це все брехня і він такого не робив. Це огидно, коли правоохоронці так поводяться. Хочеться почути реакцію керівництва відділ поліції 5 ЛРУП ГУНП у Львівській області.

На Львівщині критична ситуація з коронавірусом, який мутував і став значно агресивнішим. Скоро у лікарнях не буде місць, з дисциплію під час карантину, м’яко кажучи, не все гаразд. А правоохоронці, щоб виконувати реальну роботу, займаються провокаціями. Це грьобаний сором!

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: