• Головна
  • Новини
  • У Хустському районі п'яний водій збив трьох пішоходів: один загинув

28.07.2021, 11:47

У Хустському районі п'яний водій збив трьох пішоходів: один загинув

На Хустщині поліцейські затримали водія з явними ознаками алкогольного сп’яніння, який здійснив наїзд на трьох пішоходів. Від отриманих внаслідок наїзду травм один пішохід помер на місці, ще дві жінки отримали травми різного ступеню важкості.

За цим фактом в поліції відкрили кримінальне провадження. Водія затримано в процесуальному порядку. Про це пловідомив відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Отже, вчора, 27 липня, близько 23.30 до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селі Іза, що на Хустщині.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Хустського районного управління поліції, працівники якої провели першочергові слідчі дії та встановили попередні обставини аварії. 

Відомо, що 37-річний чоловік, керуючи автомобілем марки «Opel Astra», не впорався з керуванням, зачепив автомобіль, що був припаркований на його смузі, після чого продовжив рух та на узбіччі здійснив наїзд на трьох пішоходів. 

Від отриманих травм 31-річний пішохід помер на місці. Ще двоє потерпілих отримали травми різного ступеню важкості: 34-річну жінку поміщено на лікування до травматологічного відділення, іншу 18-річну дівчину після огляду медики відпустили на амбулаторне лікування.

Водій, який здійснив наїзд на пішоходів, мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Для перевірки у нього відібрали зразки крові. Окрім цього, його затримали в процесуальному порядку, однак через те, що під час аварії він теж травмувався, зараз він перебуває в медзакладі в спеціалізованій палаті під виставленим конвоєм. 

В поліції за фактом ДТП відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст. 286-1 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які перебувають у стані сп’яніння. Відповідно до санкції цієї статті підозрюваному загрожує до десяти років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортним засобом від 5 до 10 років. 

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: