• Головна
  • Новини
  • У Хмельницькій області внаслідок бійки загинув 14-річний підліток

17.03.2021, 11:41

У Хмельницькій області внаслідок бійки загинув 14-річний підліток

На Хмельниччині слідчі змінили кваліфікацію кримінального провадження за фактом нанесення смертельних тілесних ушкоджень 14-річному підлітку

Про це повідомив сектор комунікації поліції Хмельницької області. 

Після смерті потерпілого провадження перекваліфікували з ч. 1 на ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 10 років. Вирішується питання про зміну запобіжного заходу із цілодобового домашнього арешту на тримання під вартою. 

Нагадаємо, подія сталася 20 лютого близько 23.00 години в м. Ізяслав поблизу бару «Фанат». Між 14-річним жителем с. Клубівка та 19-річним місцевим жителем виник конфлікт, в ході якого останній побив неповнолітнього.

Потерпілий ще зміг дістатися додому, де його стан різко погіршився. Хлопчика госпіталізували до реанімаційного відділення місцевої лікарні. Увесь цей час він перебував у комі.

14 березня підліток, не приходячи до тями, помер. Цього ж дня слідчі перекваліфікували кримінальне провадження з ч. 1 на ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що призвело до смерті потерпілого) Кримінального кодексу України і вже оголосили зловмиснику про підозру.  Наразі вирішується питання про зміну запобіжного заходу із цілодобового домашнього арешту на тримання під вартою.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: