05.11.2020, 11:30

У Турківському районі син убив батька

На Турківщині поліцейські затримали зловмисника, причетного до вбивства свого батька. За скоєне 39-річному мешканцю Турківського району загрожує покарання - до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Про це повідомила поліція Львівської області. 

Зокрема, 4 листопада близько 6.30 до Турківського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл району у власному будинку виявлено тіло 69-річного місцевого мешканця з ознаками насильницької смерті.

На місці події працювала слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції, оперативники карного розшуку, слідчі, експерти-криміналісти та співробітники інших служб поліції Львівщини. Проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські встановили, що до вбивства причетний 39-річний син загиблого, який мешкав разом з батьком.

За фактом слідчі Турківського відділення поліції, за процесуального керівництва Самбірської місцевої прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.1. ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статі передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Зловмисника затримано у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Досудове розслідування триває.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: