• Головна
  • Новини
  • У Тернополі пенсіонерка, "рятуючи доньку", віддала шахраям майже 105 тис. грн

03.05.2023, 18:48

У Тернополі пенсіонерка, "рятуючи доньку", віддала шахраям майже 105 тис. грн

У Тернополі аферисти обдурили місцеву пенсіонерку на 105 тис.грн, повідомивши їй, що її донька - жертва ДТП і потребує негайної операції

Про це повідомила поліція Тернопільської області.

74-річна мешканка Тернополя, яка думала, що рятує доньку, яка постраждала в ДТП, з власної волі віддала аферистам майже 105 тис. грн. 

Як розповіла пенсіонерка в поліції, куди звернулася по допомогу, до неї в обідню пору зателефонувала незнайома жінка і шокувала новиною, що її донька потрапила в аварію та зараз у лікарні. Співрозмовниця повідомила, що родичка перебуває у важкому стані і терміново потрібні гроші на операцію. Відтак порадила нікому не телефонувати та якнайшвидше зібрати кошти. Шокована тернополянка  незнайомці повірила та передала невідомому чоловіку, який прийшов до неї додому, гроші, а це майже 105 тисяч гривень.

Те, що стала жертвою шахраїв, з’ясувала вже після того, як  сконтактувалася із донькою. З родичкою все було добре і в жодну аварію вона не потрапляла.

Зараз поліцейські працюють, щоб розкритт цей злочин і вкотре застерігають українців не довіряти незнайомим людям та ретельно перевіряти інформацію, особливо, коли йдеться про гроші.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: