• Головна
  • Новини
  • У Тернополі на зупинках громадського транспорту встановлять укриття

15.11.2022, 10:16

У Тернополі на зупинках громадського транспорту встановлять укриття

У Тернополі до кінця року встановлять десять бомбосховищ на зупинках громадського транспорту. Йдеться про ті зупинки, де зазначай найбільше скупчення людей і де в найближчій досяжності немає бомбосховищ. Точних адрес поки що не публікують.

Про встановлення укриттів прес-служба Тернопільської міськради повідомила у вівторок, 15 листопада. Зазначається,що всередині сховищ буде близько 20 місць для сидіння, однак у разі потреби приміщення зможе вмістити більше людей.

“З метою безпеки громадян десять спеціалізованих укриттів буде встановлено на зупинках громадського транспорту, де спостерігається велика кількість людей і поруч немає сховищ. Один із місцевих виробників займається проектною документацією та сертифікацією об’єкта. Реалізувати таку ініціативу заплановано вже цього року”, –зазначив мер Тернополя Сергій Надал.

Міська влада вже визначила місця для облаштування таких укриттів без шкоди для мереж та без створення зайвих перешкод для пішоходів і транспорту. При необхідності кількість укриттів на зупинках буде збільшена. Після завершення воєнного стану сховища планують використати “для інших мирних цілей”.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: