• Головна
  • Новини
  • У Тернополі 17-річна дівчина одним ударом вбила студента з Конго

09.05.2020, 17:47

У Тернополі 17-річна дівчина одним ударом вбила студента з Конго

Тернопільські оперативники цієї ночі затримали 17-річну дівчину, яка підозрюється у вбивстві студента одного із вишів міста.

Про це повідомляє відділ комунікації обласної поліції.

«Тернопільські правоохоронці оперативно розкрили вбивство 24-річного студента-іноземця. У вчиненні тяжкого злочину правоохоронці підозрюють 17-річну мешканку Тернопільського району. Неповнолітню затримали, вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 9 травня близько 4 години ранку до співробітників Тернопільського відділу поліції надійшла інформація від лікарів бригади швидкої медичної допомоги про те, що за місцем проживання вони виявили тіло чоловіка з ножовим пораненням.

На місці події поліцейські встановили особу загиблого. Ним виявився 24-річний громадянин Демократичної Республіки Конго, який навчався в одному із вишів Тернополя.

Як зазначив заступник начальника ГУНП в Тернопільській області Володимир Галевич, правоохоронці провели першочергові слідчі дії: опитали сусідів, можливих очевидців та свідків, а також вилучили відео з камер спостереження.

«Таким чином оперативно встановили особу підозрюваної в скоєнні важкого злочину. Нею виявилася 17-річна жителька одного із сіл Тернопільського району. Неповнолітню поліцейські затримали за місцем проживання, куди вона втекла на таксі після вчинення вбивства», - заявив Галевич.

Тривають слідчі дії, правоохоронці встановлюють усі обставини злочину.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 ККУ (умисне вбивство). Санкція статі передбачає позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: