• Головна
  • Новини
  • У Соснівці орудує «п’ята колона»: офіс АТОвців розписали антиукраїнськими гаслами   

10.05.2019, 10:08

У Соснівці орудує «п’ята колона»: офіс АТОвців розписали антиукраїнськими гаслами   

У містечку Сосніці, що біля Червонограда, двері офісу громадської організації «Ветеранів АТО» хтось обписав антиукраїнським гаслами російською мовою.

Голова організації Олексій Фролов у коментарі WN повідомив, що ідеологічну диверсію було вчинено 9 травня посеред білого дня у проміжку з 9 до 10 години ранку.

За його словами, йдеться про системну антиукраїнську діяльність, адже за два дні перед тим у міському парку Соснівки було зірвано АТОвський банер, що висів поряд із пам’ятником Борцям за волю України. Більше того, за два останні роки то вже був четвертий випадок плюндрування банера.

"А тепер от двері обписали… Учора (9 травня) приїздили працівники поліції та СБУ, сьогодні їду до Червонограда свідчити у справі. На нашу думку, то хтось із місцевих, чоловік має бути високого зросту і добре має знати російську мову, жодної помилки... Сподіваюсь, що хоча б цього разу правоохоронці викриють цю «п’яту колону», яка просто знахабніла», - розповів Олексій Фролов.

За його словами, соснівська організації «Ветеранів АТО» налічує до 50 осіб, загалом у Соснівці проживає до 100 учасників АТО. Організація тримається осторонь політики, але проводить активну громадську діяльність. Він вважає, що у цьому випадку йдеться про не приховану системну антиукраїнську позицію.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: