14.07.2020, 09:36

У Солонці продають будинок генерала за майже 2 млн дол.

Оголошення про продаж елітного будинку в селі Солонка за 1,95 млн доларів з’явилось на сайті OLX  7 липня. Будинок фактично належить ректорові Академії Сухопутних військ ім. Петра Сагайдачного генералу Павлові Ткачуку, хоча він ніколи не фігурував у декларації генерала, оскільки записаний на його родину.

Про це пишуть "Наші гроші. Львів".

«Пропоную на продаж ВІП будинок в Солонці (початок). 650 кв. м, 30 сотих землі. На першому поверсі знаходиться робочий кабінет і 2 зали. На другому поверсі 2 спальні, гардероб, санвузол. На третьому поверсі 4 спальні, вітальня, санвузол, гардероб, 2 балкони. В цокольному поверсі є ще одна кімната, санвузол, кухня. Зроблений ремонт з якісних матеріалів. Індивідуальне опалення», – йдеться в оголошенні.

Офіційно будинок належить племінниці Петра Ткачука Анні Сенаторовій та її чоловіку Денису Сенаторову. На них також зареєстровано і земельні ділянки, на яких розташований будинок. Родина племінниці генерала мешкає в місті Бердичів (Житомирська область), де займається успішним бізнесом – виготовленням автомобільного скла на заводі  Safe Glass Factory.

автомобільного скла на заводі  Safe Glass Factory.

Про те, що генерал Ткачук мешкає в Солонці в незадекларованому будинку, «Наші гроші. Львів» писали ще у 2017 році. Тоді ми з’ясували, що племінниця генерала стала власницею цього будинку у грудні 2016 року. Але з огляду на соціальне життя її родини, відбувалось воно саме в Бердичеві, а не в Солонці.  З того часу власність не змінювалась, про що свідчать дані з Єдиного державного реєстру нерухомого майна.

До речі, тут же в Солонці є ще один будинок, пов’язаний з генералом Ткачуком. Відразу навпроти ВІП-помешкання, що продається, є дещо скромніший будинок. Він належить сестрі генерала Ніні Шкляренко, власне матері Анни Сенаторової, яка також мешкає в Бердичеві. А в цьому будинку, за даними останньої декларації, мешкає генерал Ткачук. Сестра надала йому будинок в користування безоплатно. А його зять Руслан Сапіга також безоплатно дав у користування автомобіль Hyundai Sonata.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: