28.03.2023, 12:09

У Сарнах попрощалися із добровольцем Ігорем Євтушком

Провести в останню путь загиблого захисника 26 березня на центральну площу прийшли місцеві жителі. Ігореві Євтушку навіки 42. Воїн захищав країну від ворога на східному напрямку.

Ігор Миколайович Євтушок — житель міста Сарни, солдат ЗСУ. З початком повномасштабного вторгнення добровольцем пішов на військову службу. Героїчно загинув 21 березня в зоні проведення бойових дій на Бахмутському напрямку Донецької області.

Родина загиблого військового.Родина загиблого військового.Автор: Василь Сосюк

— Боляче усвідомити, що він уже не з нами. Єдине, що втішає нашу родину нині — це думка про те, що Господь повів його туди, де він мав виконати цей подвиг, цей обов’язок задля того, щоби жив хтось інший. Щоб зростали діти. Ігор був добряк. Жив дуже скромним, звичайним життям. Жодного разу нічого в мене не просив, не благав про якісь блага. Проте він для мене справжній Герой. Герой, тому що не побоявся підписати контракт і піти захищати рідну Батьківщину, — поділився спогадами про брата Сергій Євтушок і подякував усім, хто підтримав їх родину та прийшов віддати шану Ігореві.

Ігор Євтушок став 45-м воїном із Сарненської громади, який віддав життя за Україну від початку повномасштабного вторгнення росії. Поховали захисника на кладовищі по вулиці Шарпака — на Алеї Героїв.

— Кожен похорон — це біль, смуток і скорбота в наших серцях. Сьогодні дружина втратила люблячого чоловіка, донька — батька, рідні — брата, дядька, товариші — друга. А ми з вами — нашого захисника. Він зробив мужній громадянський героїчний вчинок — пішов добровольцем у Збройні сили захищати нашу державу, нашу українську землю і нас з вами. Пам’ятаймо це, шануймо його за це. Ми перед ним і перед цією родиною у вічному боргу, — звернувся до присутніх Сарненський міський голова Руслан Серпенінов.

  • ,
  • За темою

    Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: