26.03.2021, 13:22

У Самборі планують відкрити стадіон у травні

У Самборі реконструкцію стадіону імені Лева Броварського завершують. Відкрити його для тренувань та змагань планують  у травні.

Про це повідомили в управлінні молоді та спорту Львівської ОДА. 

Споруда розрахована на 2500 глядачів. Зараз підрядники активно монтують глядацькі трибуни.

“Вартість об’єкта становить понад 25 мільйонів гривень, з них 17 мільйонів – державний бюджет. Тут можна буде займатись футболом, волейболом та легкою атлетикою. Стадіон імені Лева Броварського -  це найбільш масштабний спортивний проект в області на субрегіональному рівні, який є дуже необхідним як для міста так і усього району”, - наголосив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

Також він додав, що цьогоріч на Самбірщині планують спорудити 4 майданчики у межах Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту Львівщини.

“Нові спортивні об‘єкти хочемо облаштувати у Тершові Старосамбірської громади, Міженці Добромильської громади, Бабина Новокалинівської громади та у місті Рудки. Усього на спорудження цих майданчиків з обласного бюджету скерували понад 3 мільйони гривень. Загалом в області спорудимо 13 спортивних майданчиків та три стадіони - у Стрию, Сокалі та Мостиськах”, - підкреслив Юрій Бучко. 

Нагадаємо, громади Львівщини можуть отримати державну субвенцію – 500 млн гривень на спортивні об‘єкти. Аби отримати кошти, громада має передбачити співфінансування з місцевого бюджету. Пропозиції щодо включення спортивних об’єктів до переліку Мінмолодьспорту прийматиме впродовж 20 днів. Об‘єкти реалізовуватимуть у межах президентської програми «25 спортивних магнітів». 

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: