• Головна
  • Новини
  • У Самборі авто збило на тротуарі 4 осіб: батька, матір і двох синів

24.01.2022, 10:27

У Самборі авто збило на тротуарі 4 осіб: батька, матір і двох синів

Четверо пішоходів травмовані внаслідок наїзду «Опеля» на Самбірщині – поліцейські проводять розслідування.​​​​​​​ Дорожньо-транспортна пригода сталась 23 січня близько 21.30 на автодорозі «Львів– Самбір–Ужгород», неподалік міста Самбір.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Львівської області.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Опель Вектра», 20-річний мешканець одного з сіл Самбірського району, скоїв наїзд на пішоходів, які перебували на тротуарі. Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали четверо осіб – 33-річна жінка, 32-річний чоловік та двоє дітей віком 9 та 5 років – усі жителі Самбора. Всі вони були доставлені у лікарню.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Водночас на ФБ-сторінці "Громада Самбора" з приводу цієї ДТП повідомили: "Вчора, 23 січня, у Самборі у ДТП потрапила сім’я самбірчанина, учасника АТО Володимира Возного. Автомобіль виїхав на тротуар і збив батьків разом з двома синами. Найбільше постраждав 9-річний хлопчик, якому потрібне переливання рідкісної групи крові.

«Подружжя зі своїми двома синами поверталося додому. Діти були на санчатах. В цей час на них наїхав автомобіль. Водій не впорався із керуванням і його занесло на тротуар, де саме йшла сім’я захисника України», — написала журналістка і волонтерка Уляна Флишко.

За її словами, у чоловіка – травми колін, у жінки перелом руки і травма голови. У молодшого 5-річного сина – забій головного мозку, перелом ноги. Найбільше постраждав їхній старший 9-річний син. Його доставили у Львівську дитячу лікарню. Для дитини шукають донорів з рідкісною групою крові 4-.

Пункт забору крові – на вулиці Миколайчука. Вказувати – Возний Андрій Володимирович, 9 років. Лежить у хірургії дитячої лікарні на вулиці Орлика у Львові", - повідомила "Громада" Самбора.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: