• Головна
  • Новини
  • У Рівному зґвалтована 13-річна дівчинка народила дитину

26.04.2020, 10:44

У Рівному зґвалтована 13-річна дівчинка народила дитину

17 квітня у Рівненському обласному перинатальному центрі 13-річна дівчинка народила дитину, батьком якої, найімовірніше, є її вітчим, що ґвалтував пасербицю.

Цього тижня слідством призначені експертизи ДНК, оскільки зразки були відібрані після народження дитини. Про це йдеться в сюжеті програми “Свідок”, повідомила Варта-1.

Про насильницькі дії вітчима із села Стеблівка, що на Здолбунівщині, щодо малолітньої пасербиці стало відомо ще в січні, коли дитина зізналася, що вітчим її ґвалтував. Робив це, поки матері не було вдома.

Про знущання школярка мовчала до останнього. І змушена була розповісти лише тоді, коли у школі зауважили вагітність. Вітчима одразу арештували. Зараз ґвалтівник перебуває під вартою.

У поліції кажуть: дитину, аби їй не довелось бачитись у суді зі своїм кривдником, вже допитав слідчий суддя. Судовий процес буде закритим, повідомила, у “Facebook”, власний кореспондент телеканалу “НТН” Світлана Прокопчук. Подробиці цієї справи — розповів заступник начальника ГУ Нацполіції в Рівненській області Олександр Панасюк.

Нагадаємо, у селі Стеблівка, Рівненської області, після неодноразових зґвалтувань від 36-річного вітчима завагітніла 13-річна Софія.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: