• Головна
  • Новини
  • У Рівному затримали 54-річного чоловіка, який випустив вісім куль у бік 14-річного підлітка

01.12.2022, 16:22

У Рівному затримали 54-річного чоловіка, який випустив вісім куль у бік 14-річного підлітка

Рівненська поліція знайшла чоловіка, який ще на початку жовтня підстрелив 14-річного підлітка. Злочинцем виявився 54-річний місцевий мешканець

Про це повідомляє поліція Рівненської області.

Інцидент трапився ще 5 жовтня на вулиці Вербовій у Рівному. Близько 19:30 в районі житлового сектору компанії неповнолітніх через гучне спілкування зробив зауваження перехожий. Між ним та ще одним мешканцем району, який став на захист підлітків, виник конфлікт. Після цього чоловіки розійшлися, утім, через деякий час на тому ж місці пролунали постріли. Одна із куль влучила у 14-річного підлітка.

"Потерпілого, у якого діагностували тілесні ушкодження у вигляді рани потиличної ділянки голови та виявили стороннє тіло у м’яких тканинах, після надання меддопомоги відпустили. Однак, для повного обстеження хлопця госпіталізували до лікарні", – розповідають у поліції. 

Під час слідства поліцейським вдалося затримати 54-річного чоловіка, який стріляв у підлітків. В його квартирі виявили та вилучили револьвер, 63 придатних до стрільби патрони, зокрема 49 із них за результатами експертизи є бойовими припасами стрілецької вогнепальної зброї, та 14 — патронів Флобера.

Вчора, 30 листопада, після погодження із прокуратурою, йому повідомили про підозру за хуліганство із застосуванням зброї та за незаконне поводження зі зброєю. Максимальне покарання, яке може загрожувати підозрюваному – сім років позбавлення волі.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: