• Головна
  • Новини
  • У Рівному судитимуть військового, який підірвав гранату на дитячому майданчику

08.05.2023, 16:36

У Рівному судитимуть військового, який підірвав гранату на дитячому майданчику

Працівники ДБР завершили досудове розслідування щодо військового, який кинув гранату у людей на дитячому майданчику у Рівному

Про це повідомляє Державне бюро розслідувань на офіційному сайті.

Нагадаємо, що 4 листопада минулого року близько 21 години військовий, перебуваючи у дворі одного з будинків по вул. Романа Шухевича у Рівному, почав хизуватися перед людьми бойовою гранатою. Щонайменше двічі він висмикував чеку, погрожуючи підірвати її. Як з’ясувало слідство, чоловік був на той момент п'яний. Люди, які відпочивали неподалік на дитячому майданчику викликали поліцію та після приїзду правоохоронців, військовий умисно кинув гранату в бік натовпу.

Боєприпас здетонував, в результаті чого постраждало троє осіб. Серед потерпілих була 5-річна дитина, 28-річний чоловік та 28-річний інспектор поліції. Усі вони отримали осколкові ураження.

Правоохоронці затримали військового та повідомили про підозру. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. 

У понеділок, 4 травня, працівники ДБР завершили досудове розслідування та скерували до суду обвинувальний акт.  Його судитимуть за придбання та носіння бойових припасів без передбаченого законом дозволу, хуліганство із застосуванням зброї  та умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легких тілесних ушкоджень. Чоловіку загрожує до 7 років позбавлення волі.


 

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: