• Головна
  • Новини
  • У Рівному накрили два борделі, які працювали під виглядом масажних салонів

11.05.2023, 08:40

У Рівному накрили два борделі, які працювали під виглядом масажних салонів

Правоохоронці у Рівному викрила два борделі, які рекламували свою діяльність як масажні салони. Вони діяли в різних районах міста

Про це повідомили у поліції області.

За даними поліції, в орендованих приміщеннях молодими дівчатами надавалися сексуальні послуги чоловікам за грошову винагороду. 

"Так, 33-річний рівнянин в Інтернеті розміщував оголошення з фотографіями дівчат в нижній білизні та забезпечував розповсюдження по місту рекламних проспектів. Допомагала чоловікові у веденні "бізнесу" 21-річна власниця приватної фірми, жителька обласного центру, яка ще й була адміністратором. Вона підшуковувала дівчат із вразливим соціальним станом, зокрема внутрішньо переміщених осіб, встановлювала правила поведінки, слідкувала за порядком та вела облік прибутку. Суми, які сплачували клієнти за послуги, становили від 3000 до 16 000 гривень", - розповіли у поліції.

Правоохоронці вже провели обшуки у цих борделях, де виявили та вилучили банківський термінал, картки, мобільні телефони, грошові кошти, рекламну продукцію, чорнові записи та інші речові докази, які мають значення у справі.

Крім того, у сумці однієї з дівчат виявили полімерний пакет з порошкоподібною речовиною білого кольору, схожою на наркотичну — за цим фактом відкрито кримінальне провадження.

бордель у РівномуФото: поліція Рівненської області

В ході слідчих дій поліцейські застали у борделях клієнта та чотирьох молодих працівниць віком від 22 до 25 років. Наразі правоохоронці встановлюють інших осіб, які були причетні до діяльності борделів.

Також вирішується питання про вручення підозр організатору та його помічниці.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: