• Головна
  • Новини
  • У Рівному 32-річна жінка під час сварки вбила співмешканця

04.12.2023, 14:02

У Рівному 32-річна жінка під час сварки вбила співмешканця

Правоохоронці затримали рівнянку за вбивство співмешканця, який неодноразово вчиняв домашнє насильство. Під час чергової сварки жінка завдала йому смертельного удару в груди кухонним ножем

Про це повідомили у поліції.

Близько 22:00 у неділю, 3 грудня, до поліції зателефонувала 68-річна мешканка Рівного. Вона повідомила, що зять в стані алкогольного сп’яніння поводить себе агресивно та вчиняє домашнє насильство.

Патрульні, які прибули на місце події, виявили 39-річного чоловіка із ножовим пораненням. Попри надану домедичну допомогу чоловік помер – лікарі швидкої лише констатували його смерть.

"Поліцейські встановили, що між захмелілим цивільним подружжям стався черговий конфлікт, під час якого 32-річна жінка кухонним ножем нанесла удар в область грудної клітки 39-річному співмешканцю", - йдеться у повідомленні.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 ККУ (умисне вбивство). Жінці загрожує від семи до 15 років ув’язнення. Наразі її затримали та відправили у СІЗО, незабаром їй повідомлять про підозру.

Відомо, що 39-річний рівнянин раніше неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за фактом вчинення фізичного домашнього насильства.

Застереження: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: