15.09.2019, 09:14

У Рівному 12-річна дівчина народила дитину

У Рівному 12-річна дівчина народила дитину.Пологи приймали медики обласного перинатального центру. Як розповіла головна лікарка медзакладу Вікторія Єнікеєва, дівчину до перинатального центру о другій годині ночі доправили з рівненського сміттєзвалища.

Про це повідломило UA: Рівне.

– Дівчинка без постійного місця проживання. В травні їй виповнилось 12 років. Її привезла (за викликом охоронців) швидка допомога з нашого сміттєзвалища. З нею приїхала мама. Вони – мешканці Закарпатської області, проживають в районі сміттєзвалища. В неї тільки свідоцтво про народження, і мама має при собі посвідчення, що вона – мешканка Закарпатської області. Ми викликали поліцію, яка працювала з черговими лікарями.

Привезли її о 2 годині ночі. Народила о 7:10 ранку природнім шляхом, без ускладнень. Дитина доношена, хлопчик вагою 3160 кг. Ні російською, ні українською вона практично не спілкується. Чергові лікарі мені сказали, що вона мало що розуміла, що з нею відбувалося. На ту пору, як я її бачила, мами поряд з нею не було, ми попросили, щоб вона приїхала, – додала Вікторія Єнікеєва.

За час роботи перинатального центру, розповіла головна лікарка закладу, це перший такий випадок. До цього наймолодшій породіллі було 14 років.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: