• Головна
  • Новини
  • У Рівненській області внаслідок ДТП зіткнулись шість автівок

05.09.2023, 08:25

У Рівненській області внаслідок ДТП зіткнулись шість автівок

Унаслідок зіткнення шести авто поблизу міста Дубно — п'ятеро постраждалих Автопригода сталася учора близько 14-ї години на трасі "Київ-Чоп" неподалік райцентру

Про це повідомляє Чарівне.

Слідчо-оперативна група Дубенського РВП на місці події встановила, що 56-річний житель Рівненського району, водій "Opel Vivaro", буксируючи на тросі автомобіль "Volkswagen Transporter", не врахував дорожню обстановку під час об’їзду двох транспортних засобів "Hyundai Sonata" та "Ford Transit", які зупинилися на узбіччі, пропускаючи колону з спецтехнікою. Відтак, на смузі зустрічного руху він допустив зіткнення із автомобілями "Volkswagen Golf" та "Toyota Corolla".

Від удару некеровані "Opel Vivaro" та буксирований бус врізалися у припарковані  два авто, а легковики "Volkswagen" та "Toyota" — у вантажівку "DAF".

Внаслідок ДТП у лікарню доставили кермувальника та пасажира "Volkswagen Transporter", жителів Тернопільщини, та трьох пасажирок "Volkswagen Golf" — мешканок Києва та Київської області. Після надання медичної допомоги чотирьох постраждалих відпустили, а  22-річну киянку з тілесними ушкодженнями різного ступеня госпіталізували в травматологічне відділення.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: