• Головна
  • Новини
  • У РНБО пояснили, чому Путін не зможе застосувати ядерну зброю: Китай і Індія проти

14.09.2024, 17:52

У РНБО пояснили, чому Путін не зможе застосувати ядерну зброю: Китай і Індія проти

Керівник Центру протидії дезінформації при РНБО Андрій Коваленко заявив, що російський президент Володимир Путін не зможе застосувати ядерну зброю, навіть якщо вирішить це зробити. За словами Коваленка, ключовими факторами, що стримують Путіна, є Китай та Індія — дві країни, від яких росія критично залежна, і які категорично проти використання ядерної зброї.

WN розповідає детально.

"Єдина тактика, яку використовують росіяни проти Заходу — це ядерні залякування та погрози прямим військовим конфліктом. Росія завжди так діє, коли Захід наближається до ухвалення успішного рішення, що може серйозно зашкодити режиму Путіна. Але це лише слова", — зазначив Коваленко.

Він також застеріг Захід від нерішучості через страх ескалації. За його словами, удари західною зброєю по росії можуть прискорити поразку путінського режиму та сприяти швидшому встановленню миру. Навпаки, відсутність рішучих дій може призвести до зростання ймовірності війни в країнах НАТО та агресії росії проти Балтії у майбутньому.

"Путін залякує, бо сам боїться. Він не застосує ядерну зброю, і це всі прекрасно знають. Зараз вирішальний момент", — підсумував керівник Центру протидії дезінформації при РНБО.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Михайло Цимбалюк про владику Василя Семенюка

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: