• Головна
  • Новини
  • У Покровську завершили розбір завалів після російського удару: загинуло 7 людей, 88 отримали поранення

08.08.2023, 12:12

У Покровську завершили розбір завалів після російського удару: загинуло 7 людей, 88 отримали поранення

Увечері 7 серпня Росія завдала удару по Покровську Донецької області. Ракети влучили в житлові будинки. Станом на ранок 8 серпня рятувальники завершили розбір завалів: відомо про 7 загиблих та 88 поранених

Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко.

Станом на 11:00 8 серпня від обстрілу Подольська загинули 7 людей, з них п'ятеро цивільних, рятувальник та військовий. Також кількість постраждалих зросла до 81 - це 39 цивільних, серед яких двоє дітей - 2006 і 2012 року народження, 31 поліцейський, 7 працівників ДСНС та 4 військових.

Згодом в ефірі телемарафону він додав, що кількість постраждалих знову збільшилася. Так, у результаті російського удару поранено 88 людей.

За словами очільника ОВА, зафіксовані пошкодження 12 багатоповерхівок, будівель готелю, прокуратури, пенсійного фонду, аптеки, двох магазинів, двох кафе та двох цивільних автомобілів.

Про завершення розбору завалів напередодні повідомили у міністерстві внутрішніх справ.

"Покровськ. 8 серпня ліквідовано п’ять осередків пожеж на загальній площі 75 кв. м в житловому будинку та готелі", -й деться у повідомленні.

За попередньою інформацією під завалами людей немає. Нині проводяться аварійно-рятувальні роботи в 5-поверховому житловому будинку.

За даними очільника МВС Ігоря Клименка, станом на ранок вівторка, 8 серпня, загинуло 7 людей. Кількість поранених зросла до 67 - з них 29 працівників поліції, 7 рятувальників та 2 дітей.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

На кордоні з Угорщиною затримали мікроавтобус, у якому 17 чоловіків

Коментар

Блоги

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Мирослав Дністрянський

ПРО МОВУ НАУКИ Й УКРАЇНСЬКІ НАУКОВІ ВИДАННЯ

Василь Чорний

Студентам Львівського та Чернівецького університетів розповіли про роботу присяжних

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: