• Головна
  • Новини
  • У Новояворівську та Новому Роздолі четверту добу без тепла 233 будинки

01.12.2019, 09:36

У Новояворівську та Новому Роздолі четверту добу без тепла 233 будинки

Через прориви магістральної тепломережі у Новояворівську та Новому Роздолі без тепла залишилось 233 будинки, в яких проживає понад 38 тис. чол.,

Про це повідомили в Департаменті з питаннь цивільного захисту населення Львівської ОДА.

"26 листопада у м Новий Розділ і у м. Новояворівськ Яворівського району виникла надзвичайна ситуація техногенного характеру, регіонального рівня - унаслідок аварії в теплових мережах (пошкодження магістральних теплових мереж) в опалювальний період року припиненно теплопостачання споживачів за температури зовнішнього повітря від 0 °С до +8°С.",- йдеться в повідомленніі.

Зазаначається також, що в ході проведення робіт із запуску теплопостачання у містах Новий Розділ та Новояворівськ впродовж 19-20 листопада 2019 року виникли пошкодження магістральних теплових мереж (пориви): у місті Новий Розділ - 4 пориви та м. Новояворівськ - 1 порив, в результаті чого без теплопостачання, за середньо-добової температури зовнішнього повітря нижче 80С в опалювальний період більше як на 48 годин, залишилось 233 будинки, в яких проживає понад 38 тис. чол., у тому числі м. Новий Розділ 171 будинок (26,2 тис. чол) та м. Новояворівськ – 62 будинки (12,1 тис. чол.).

Станом на 30 листопада теплопостачання цих будинків залишається не відновленим, у зв’язку з чим понад три доби погіршені умови життєдіяльності населення.

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: