21.11.2019, 19:26

У Новому Роздолі почали подавати тепло до будинків

Розпочали подачу теплоносія у оселі мешканців міста Новий Розділ.  Відтак, тепло надійде у домівки містян упродовж доби. Про це повідомили у Львівській ОДА.

За словами директора департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Назарія Романчука, станом на сьогодні, аварійним бригадам вдалося ліквідувати усі три прориви теплотрас, а також отримати сталий тиск у тепломережах, що дозволило розпочати опалювальний сезон та запустити роботу Новороздільської ТЕЦ.

Зазначимо, що від сьогодні Львівщина повністю ввійшла в опалювальний сезон.

"Ми щасливі, що від сьогодні у домівках населення всієї Львівської області буде тело та затишно. Задля цього безперервно і наполегливо працювали сотні людей. Львівська облдержадміністрація дякує усім, хто долучається до цього процесу. Це ще раз доводить, що лише спільно можна досягнути результату", - наголосив заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Юрій Холод.

Нагадаємо, що Новояворівську та Новороздільську теплоелектростанції «Нафтогаз Тепло» обслуговуватиме впродовж 36 місяців.

Окрім того, у межах стабілізації ситуації із теплопостачанням також триває забезпечення робітників матеріальними засобами та створення аварійного запасу на станціях, щоб вони після запуску могли безпосередньо виконувати свої функціональні обов’язки.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: