• Головна
  • Новини
  • У Мукачеві врятовано жінку під час пожежі, спричиненої газовою плитою

13.10.2024, 17:45

У Мукачеві врятовано жінку під час пожежі, спричиненої газовою плитою

Жінка вирішила погрітися за допомогою газової плити 13 жовтня 2024 року у Мукачеві на вулиці Закарпатській сталася пожежа у квартирі на першому поверсі багатоповерхового будинку. Причиною займання стала спроба 85-річної власниці обігріти помешкання за допомогою газової плити. Жінка залишила плиту увімкненою і пішла відпочивати в іншу кімнату, а коли повернулася – кухня вже була охоплена вогнем.

Інформація надана ДСНС у Закарпатській області, пише WestNews.

13 жовтня 2024 року у Мукачеві на вулиці Закарпатській сталася пожежа у квартирі на першому поверсі багатоповерхового будинку. Причиною займання стала спроба 85-річної власниці обігріти помешкання за допомогою газової плити. Жінка залишила плиту увімкненою і пішла відпочивати в іншу кімнату, а коли повернулася – кухня вже була охоплена вогнем.

О 15:53 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу, і рятувальники оперативно прибули на місце. Вони за допомогою драбини евакуювали потерпілу з вікна і передали її медикам, оскільки через стрес її стан погіршився.

Пожежники локалізували займання о 16:07, а повністю ліквідували його о 16:18. Пожежа охопила площу 2 кв.м і, на щастя, не завдала значних матеріальних збитків.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: