08.04.2021, 16:48

У Львові збільшать кількість бригад для вакцинації

Сьогодні під час брифінгу мер Львова Андрій Садовий зауважив, що Львів, як і вся Україна, очікує вакцину Pfizer. Декілька бригад пройшли навчання щодо роботи саме з цією вакциною. Загалом місто планує залучити до вакцинації більшу кількість мобільних бригад.

Про це повідомила пресслужба Львівської міськради.

«В нас є вся необхідна інфраструктура. Це, звичайно, компетенція державних підрозділів, відповідного державного складу, що є на території Львівської області. Як ви, напевно, чули зі слів міністра, орієнтовно у травні можливо перші вакцини Pfizer поступлять до Львова, в Україну. До речі, бригади, які мали би вакцинувати вакциною Pfizer, ми вже підготували, і їх достатня кількість. Ми сьогодні для вакцини AstraZeneca маємо теж багато бригад, і прийняли рішення також збільшувати їхню кількість. Бо маємо оптимізм, що найближчим часом ми побачимо в Україні хоча б реальних понад 10 мільйонів вакцин. Думаю, велика частина з них буде для мешканців Львова і області», - прокоментував мер Львова Андрій Садовий.

До слова, перше щеплення від коронавірусу у Львові вакциною AstraZeneca вже мають 10449 осіб (з них фахівці медичних закладів: 2007 – міських, 3283 – обласних та 3142 – приватних, а також 140 громадських діячів (лідерів думок), 1315 осіб поважного віку (65+ та 80+), 293 військовослужбовці, 44 представники сфери освіти, 223 соціальні працівники та 1 маломобільна людина й 1 особа, що доглядає за нею).

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: