• Головна
  • Новини
  • У Львові затримали чоловіка, який поранив ножем товариша

25.07.2024, 15:06

У Львові затримали чоловіка, який поранив ножем товариша

Як встановили співробітники поліції Львівщини, між чоловіками виник конфлікт під час розпивання спиртного. За скоєне підозрюваному загрожує покарання - позбавлення волі на строк до восьми років. Поранений перебуває у лікарні.

Подія сталась 22 липня близько 22:00 у підземному переході на вулиці Любінській. Між двома товаришами, жителями Львова віком 37 та 39 років, які розпивали спиртне, виник конфлікт, під час якого старший завдав молодшому удар ножем у ділянку живота. Після цього зловмисник втік з місця події.

Пораненого чоловіка виявила перехожа, яка надала йому першу допомогу та викликала на місце події бригаду медиків. Зараз чоловік перебуває у лікарні.

Проведеними заходами, вивчивши записи камер відеоспостереження системи «Безпечна Львівщина», правоохоронці встановили особу втікача та його місцезнаходження.

Слідчі, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури, повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: