• Головна
  • Новини
  • У Львові затримали чоловіка, який побив продавчиню та пограбував магазин

02.10.2024, 13:21

У Львові затримали чоловіка, який побив продавчиню та пограбував магазин

1 жовтня на вулиці Широкій у Львові стався зухвалий грабіж. Близько 14:00 невідомий чоловік зайшов до одного з місцевих магазинів та викрав товар. Під час спроби зупинити грабіжника, працівниця магазину отримала тілесні ушкодження, після чого злочинець втік із місця події.

Про це повідомила пресслужба Патрульної поліції Львівської області, пише WestNews.

На місце інциденту оперативно прибув екіпаж патрульної поліції, який отримав виклик через службовий планшет. Використовуючи записи з камер відеоспостереження, які встановлені поблизу магазину, правоохоронці змогли швидко скласти опис підозрюваного. Інспектори негайно розпочали обстеження прилеглих територій, намагаючись знайти зловмисника.

Невдовзі поліціянти помітили чоловіка, який відповідав отриманому опису. Затриманим виявився 35-річний місцевий житель. Під час розмови з правоохоронцями він зізнався у скоєному грабежі та підтвердив, що саме він напав на працівницю магазину та викрав товар. Після затримання на місце події було викликано слідчо-оперативну групу.

За фактом скоєного злочину чоловіка затримали відповідно до ст. 208 КПК України. Йому інкримінують правопорушення за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж, вчинений у великих розмірах або під час воєнного стану). Ця стаття передбачає суворе покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Марина Лапіна(Михайлюк), для WestNews.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: