• Головна
  • Новини
  • У Львові водій під наркотиками намагався втекти від поліції

11.02.2024, 14:58

У Львові водій під наркотиками намагався втекти від поліції

В ніч на неділю, 11 лютого, близько першої години ночі на проспекті Свободи у Львові патрульні зупинили автомобіль, який заїхав у пішохідну зону. Водій кермував під наркотиками

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Львівської області.

За даними правоохоронців, у затриманого 23-річного водія помітили ознаки наркотичного сп'яніння, але він відмовився від перевірки. На чоловіка оформили протокол за водіння у нетверезому стані й постанову за відсутність необхідних документів для керування транспортними засобами. Правоохоронці повідомили йому, що рухатися далі заборонено.

Втім водій скористався моментом, коли до поліцейських підійшла юрба людей і поїхав.

"Патрульні одразу передали орієнтування про згаданий автомобіль і почали переслідування. Втікач ігнорував усі вказівки про зупинку, об'їхав штучну перешкоду та грубо порушував ПДР", – йдеться у повідомленні.

Чоловіка зупинили за Львовом й оформили ще один протокол за керування автомобілем у нетверезому стані й за невиконання вимог про зупинку. На запитання, чи є заборонені предмети або речовини в автомобілі, водій підняв килимок біля водійського сидіння, де лежав zip-пакет із подрібненою речовиною, ймовірно, наркотичного походження.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Речовину вилучили на експертизу.

За словами пресслужби поліції, попередньо водія підозрюють у незаконному виробництві, виготовленні, придбанні, зберіганні, перевезенні чи пересиланні наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

На кордоні з Угорщиною затримали мікроавтобус, у якому 17 чоловіків

Коментар

Блоги

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Мирослав Дністрянський

ПРО МОВУ НАУКИ Й УКРАЇНСЬКІ НАУКОВІ ВИДАННЯ

Василь Чорний

Студентам Львівського та Чернівецького університетів розповіли про роботу присяжних

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: