• Головна
  • Новини
  • У Львові внаслідок нападу безхатченка загинув лідер гурту «Лесик Band» Олександр Дацюк

08.04.2020, 08:33

У Львові внаслідок нападу безхатченка загинув лідер гурту «Лесик Band» Олександр Дацюк

Лідер гурту «Лесик Band»  Олександр Дацюк помер внаслідок нападу безхатченка у Львові.

Про це повідомив керівник ГО « Варта-1» Ігор Зінкевич на своїй сторінці у Фейсбуку.

«На вул. Героїв УПА, 76, на зупинці колишнього заводу "Кінескоп", чоловік (зі слів поліції, безхатченко) напав і підрізав Лесика з гурту "Лесик бенд" (Олександра Дацюка), поліція чоловіка затримали і вилучили ніж, проводяться слідчі дії. Самого ж Лесика, за словам поліцейських, наразі направлень у 8 лікарню, і він зараз на операційному столі, два ножових проникаючих поранення в область серця. Самого безхатченки опізнали, він колишній житель вул. Героїв УПА, 78 - затриманий направлений в Франківський райвіділ», – повідомив Ігор Зінкевич.

Згодом про смерть Олександра Дацюка повідомила його дочка Христина: «Сьогодні трагічно помер наш тато Лесик Дацюк. Від руки якось покидька. У зв'язку з карантином ми звісно не будем робити пишного прощання. Прохання до усіх, хто хоче допомогти морально, матеріально, писати мені в приват, мій номер 0634518126».

Відділ комунікації поліції Львівської області з приводу події повідомив: "Вчора, 7 квітня, близько 21.00 до поліції надійшло повідомлення від перехожого про те, що на вулиці Героїв УПА у Львові на його очах невідомий чоловік завдав удару ножем в область серця іншому чоловіку. Каретою швидкої медичної допомоги пораненого було доставлено у лікарню.

За вказаною адресою виїхав наряд патрульної поліції та слідчо-оперативна група Франківського відділу поліції. Правоохоронці негайно взялись до пошуків зловмисника і невдовзі, під час проведення оперативно-розшукових заходів, виявили чоловіка, прикмети якого збігались з прикметами розшукуваного та затримали його в порядку ст.208 КПК України.

Особу затриманого встановлено – ним виявився 67-річний чоловік без постійного місця проживання. Попередньо встановлено, що між чоловіками виник конфлікт, під час якого зловмисник завдав потерпілому ножового поранення.

8 квітня близько першої години ночі до поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що, незважаючи на зусилля лікарів, поранений пацієнт – 56-річний львів’янин, помер.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід".

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: