• Головна
  • Новини
  • У Львові викрили чергові схеми незаконного переправлення ухилянтів за кордон

23.03.2023, 16:17

У Львові викрили чергові схеми незаконного переправлення ухилянтів за кордон

За даними слідства, два мешканці Харкова організували у Львові виготовлення фіктивних документів, на підставі яких неправомірно вносились дані чоловіків до системи «Шлях». Таким чином призовникам дозволявся виїзд за межі країни як волонтерам-водіям. Свої послуги вони оцінили у 4 000 доларів США за два пакети документів.

Наразі один із підозрюваних перебуває під вартою. Стосовно іншого – подано клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. 

Також затримано мешканця Львівщини, який за 5 000 доларів США організував внесення особистих даних військовозобов’язаного в базу «Шлях». Таким чином останній отримав змогу перетнути кордон як водій від підприємця-ліцензійного перевізника.

Слідчі дії тривають, встановлюються інші причетні особи. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. 

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури викрито та повідомлено про підозру трьом громадянам за фактами організації незаконного переправлення військовозобов’язаних через державний кордон України ( ч. 3 ст. 332 КК України).

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: