24.03.2023, 22:39

У Львові відкрили першу мечеть з мінаретом

У Львові на території ТЦ "Південний" (вул. Щирецька, 36) відкрили Ісламський релігійно-культурний центр, де також діє перша у місті мечеть

Про це повідомляє Львівська обласна рада.

Там зазначили, що відвідати центр зможе кожен, тут можна прийти на молитву та духовне слово, для спілкування, зустрічей, заходів для дітей.

Керівник Координаційного центру Меджлісу з гуманітарних питань Ельвін Кадиров подякував усім, хто долучився до створення центру.

"Кримські татари, які проживають у Львові дуже радіють, що відкрилось таке особливе місце. Місце молитви, яка зараз дуже потрібна нам усім: комусь в окопі, комусь в окупації, комусь у російських тюрмах. Ми відкриті до діалогу з представниками різних національностей та конфесій, адже Україна багатонаціональна та багатоконфесійна держава. Запрошуємо відвідати наш центр і об’єднуватися заради перемоги добра над злом", - зазначив Ельвін Кадиров.

"Львові з’явилося ще одне місце, де можна зустрітися з Богом. У якого ми просимо найбільше – це перемоги. Наближаймо цю нашу мрію разом, де б ми не були - чи тут у Львові, чи в Криму", - зазначила заступниця керуючого справами Львівської обласної ради Мирослава Туркало.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: