• Головна
  • Новини
  • У Львові відбувся веломарафон «Львівська Сотка. Осінь», присвячений пам’яті захисника Валерія Тишковця

29.09.2024, 17:18

У Львові відбувся веломарафон «Львівська Сотка. Осінь», присвячений пам’яті захисника Валерія Тишковця

Сьогодні, 29 вересня 2024 року, у Львові та Львівській області проходить традиційний аматорський веломарафон «Львівська Сотка. Осінь», який цього року присвячено пам'яті Валерія «Дока» Тишковця – легендарного учасника українського рандоннерського руху, який трагічно загинув у серпні 2024 року.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради, пише WestNew.

Маршрут і учасники

Траса марафону має довжину 82 кілометри, а учасники, які зможуть пройти дистанцію за 5 годин, отримають медалі переможців. Загальна кількість учасників події цього року становить 400 велосипедистів, що підтверджує популярність заходу серед любителів велоспорту.

Маршрут веломарафону проходить через Львів, Липники, Милятичі, Суходіл, Бібрку, Милятичі та Раковець, де й відбудеться фініш.

Захід є не лише спортивним, але й благодійним – усі зібрані під час марафону кошти будуть спрямовані на потреби Збройних сил України.

Розклад марафону

Реєстрація учасників розпочалася з 9:30, а о 10:25 стартував парад учасників, який пройшов через Львів до Липників. Починаючи з 11:00, групи велосипедистів поетапно вирушили на маршрут. Перші учасники фінішують у Раковці о 12:15, а фінішну лінію закриють о 16:00.

Організатором події виступила Львівська міська громадська організація «Львівський Велоклуб» за підтримки управління спорту та молодіжної політики Львівської міської ради, управління молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації та Федерації велосипедного спорту Львівської області.

Веломарафон «Львівська Сотка» став не лише важливою подією для спортивної спільноти міста, а й акцією на підтримку українських військових, які продовжують захищати країну.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: