• Головна
  • Новини
  • У Львові у парку ім. Івана Павла ІІ облаштують майданчик для вигулу собак

15.06.2023, 14:37

У Львові у парку ім. Івана Павла ІІ облаштують майданчик для вигулу собак

Новий майданчик для вигулу собак у Сихівському районі облаштують у парку ім. Івана Павла-ІІ, там, де колись був мотузяний парк. Управління архітектури та урбаністики ЛМР вже розпочало працювати над проєктом майданчика і невдовзі буде сформоване бачення щодо його вигляду. Планують, що восени майданчик вже зможе запрацювати.

«З переліку, який мали, цю локацію визначили найкращою. Це близько до багатоповерхової забудови, а отже, доступно й мало б бути зручно для власників чотирилапих. 

Орендарі мотузяного парку договір з міською радою не продовжили, тому юридичних перепон, щоб облаштувати майданчик на цьому місці, нема. 

Оскільки майданчик - на території парку, то відповідальним за облаштування буде комунальне підприємство «Зелений Львів». 

Також будемо просити депутатів виділити кошти на реалізацію цього проєкту. Впевнений, це не буде мегаскладним завдання, адже серед депутатів є розуміння, наскільки потрібна ця справа. 

Якщо все вдасться, як запланували, то вже восени майданчик для хвостатих запрацює», - розповів Любомир Зубач, заступник міського голови Львова з містобудування

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: