• Головна
  • Новини
  • У Львові судитимуть зловмисників, підозрюваних у вбивстві нелегального валютника

17.10.2020, 12:24

У Львові судитимуть зловмисників, підозрюваних у вбивстві нелегального валютника

Максимальне покарання, що загрожує підозрюваним – довічне позбавлення волі із конфіскацією майна.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Слідчі відділу розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров’я особи, слідчого управління поліції Львівщини, за процесуального керівництва прокуратури області, завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за фактом нападу на двох львів’ян, внаслідок якого один з потерпілих помер від отриманих вогнепальних поранень.

Як повідомлялось раніше, збройний напад на двох мешканців Львова віком 49 та 50 років стався 22 квітня у під’їзді одного з будинків на вулиці Академіка Павлова.

Як встановили правоохоронці нападників було четверо. Вони застосували вогнепальну зброю, при цьому молодший із потерпілих від отриманих поранень помер на місці події, старший – отримав тілесні ушкодження. Зловмисники заволоділи значною сумою грошей, після чого втекли.

Одного з нападників, раніше судимого 45-річного львів’янина, поліцейські затримали у день скоєння злочину. Наступного дня, 23 квітня, правоохоронці встановили місце перебування та затримали його 40-річного спільника, а 4 червня - ще двох нападників віком 48 та 49 років. Усі зловмисники – мешканці Львова.

Слідчі відділу розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров’я особи, слідчого управління поліції Львівщини завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч.4 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України та п.6 п.12 ч.2 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України та скерували обвинувальний акт на розгляд суду.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: