• Головна
  • Новини
  • У Львові суд оштрафував чоловіка на 17 грн за незаконний продаж безалкогольного глінтвейну

27.02.2024, 10:16

У Львові суд оштрафував чоловіка на 17 грн за незаконний продаж безалкогольного глінтвейну

Галицький районний суд міста Львова визнав винним чоловіка у вчиненні адміністративного правопорушення, який продавав безалкогольний глінтвейн у невстановленому місці.

Суддя Галицького районного суду м. Львова Радченко В.Є., 20 лютого 2024 року за участю особи, яка притягується до відповідальності, розглянув справу про адміністративне правопорушення відносно, громадянина України за ч. 1 ст. 160 Кодексу України про адміністративні правопорушення – це торгівля в містах з рук на вулицях, площах, у дворах, під'їздах, скверах та в інших невстановлених місцях.

Обвинувачений чоловік 27 грудня 2023 року о 15 год. 38 хв за адресою: м. Львів, просп. Свободи, 25 здійснював торгівлю з рук, у невстановленому місці, безалкогольним глінтвейном, без документів, які надають на це дозвіл. 

У судовому засіданні чоловік свою вину у вчиненні правопорушення визнав. Вказав, що дійсно здійснював торгівлю без відповідного дозволу.

Суд, заслухавши пояснення особи, яка притягується до відповідальності, дослідивши матеріали справи суд постановив обвинуваченого визнати винним у скоєнні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 160 КУпАП, та накласти на нього стягнення у виді штрафу у розмірі 17 грн. А також, стягнути з чоловіка на користь ДСА України 605,60 грн судового збору.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

На кордоні з Угорщиною затримали мікроавтобус, у якому 17 чоловіків

Коментар

Блоги

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Мирослав Дністрянський

ПРО МОВУ НАУКИ Й УКРАЇНСЬКІ НАУКОВІ ВИДАННЯ

Василь Чорний

Студентам Львівського та Чернівецького університетів розповіли про роботу присяжних

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: