• Головна
  • Новини
  • У Львові шахраї намагалися вчергове продати приміщення, яке належить медуніверситету

29.07.2021, 15:59

У Львові шахраї намагалися вчергове продати приміщення, яке належить медуніверситету

Працівники відповідних підрозділів Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького перешкодили черговій спробі продати приміщення, що належать Університету.

Про це повідомляється на сторінці Львівський національний медичний університет ім. Данила Галицького у Фейсбуці.

На зображенні може бути: на відкритому повітрі

"Йдеться про приміщення наукової бібліотеки Університету за адресою вул. Січових Стрільців 6/2, стосовно якого вже були вчинені шахрайські дії – незаконна приватизація з подальшим продажем, які кілька років оскаржуються в суді. І от 26 липня працівники бібліотеки повідомили, що в одному з вікон оспорюваного приміщення виставлено оголошення про продаж.

Працівники ЛНМУ ім. Данила Галицького за вказаними номерами телефонів домовилися про зустріч із продавцями, на яку прибули ріелтор та невідомий чоловік, який заявив, що є представником продавця. Проректор університету з адміністративно-господарської частини Олена Шевага та помічник ректора з юридичних питань Михайло Мінаєв роз’яснили горе-продавцям, що приміщення, яке вони намагаються продати, є державною власністю, не підлягає приватизації та відчуженню, не належить до державного житлового фонду, а є складовою частиною цілісного майнового комплексу, а саме – наукової бібліотеки ЛНМУ ім. Данила Галицького.

Окрім того, у провадженні Галицького районного суду міста Львова перебуває цивільна справа за позовом ЛНМУ імені Данила Галицького про визнання незаконним договору купівлі-продажу цього приміщення. Під час розгляду справи Галицьким районним судом м. Львова 22.04.2021 р. винесена ухвала, якою заборонено розпоряджатися та відчужувати приміщення по вул. Січових Стрільців 6/2 у м. Львові. Копія вказаної ухвали була вручена невідомому продавцю цього приміщення, також надані для ознайомлення відповідні документи. «Продавець» заявив, що про жодні обмежуючі обставини йому не відомо, він діє від імені власників, один з яких проживає в окупованому Криму, а інша – на непідконтрольній території в Донецьку", - йдеться у повідомленні 

Враховуючи агресивну поведінку невідомого чоловіка та його твердження, що він буде продавати це приміщення й надалі, представники ЛНМУ імені Данила Галицького викликали поліцію.

На зображенні може бути: 1 особа, стоїть та у приміщенні

Наряду поліції, що прибув на місце виклику, чоловік на їх вимогу не представився та не пред'явив жодних документів на право вчиняти будь-які дії щодо цього приміщення. Працівники поліції запросили сторони конфлікту проїхати у райвідділ і там дати пояснення по суті.

За фактом інциденту помічник ректора з юридичних питань Михайло Мінаєв від імені Університету подав заяву на ім’я начальника Львівського районного управління поліції ГУ НП у Львівській області

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: